Yangın Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Firmamız ile yapacağınız alışverişlerde, hepimiz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve gelişen teknoloji ile legal zorunlulukları da oranlama ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını sağlamlıyoruz.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, bedelını etkileyen bir diğer faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara yaraşıklı olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın kararlı testleri bünyelmaktadır. Yangın kapılarımızın içinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına dayanıklılık sürelerinin arttırılması ile alakadar tetkik geliştirme çaldatmaışmalarımız vardır. 

Çift kanatlı evgin çıkış bapları, dışa doğruca açılan ürkü pas kullanılanarak yapım edilerek yangın çabucak yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara malik modeldir.

Kaçış merdivenlerinin örek, tavan ve ayaında hiçbir cenahıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 dakika dayanıklı örek ve en azca 90 zaman dayanıklı yaman sızdırmaz kapı ile başka bölümlerden ayrılır.

Yangın bapsı, bir binada yangın çabucak kullanılan bir emniyet önlemidir. çoğu kez yangın merdivenlerinde, acil çıkış noktalarında yahut yangınla savaş ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın kapıları yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve yangın sırasında alevlerin ve yamanın yayılmasını engellemeye yardımcı olur.

Yangın kapısı kilidi takılırken uyanıklık edilmesi gereken en önemli uzuv ürkü amerikan bar ile uyumlu olması, ürkü bara kısaca yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin anlamsıza düşmesidir.

Spiral yangın merdiveni ya da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven adını şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine oranla daha az yeğleme edilmesinin sebebi insanoğluın inerken kat çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde bile baş dönmeleri veya muvazene kaybı gibi şeyler yaşayabilmeleridir.

Kanat adetsı yahut kullanılması maksut menteşelerden kollara kadar kaliteli bir malzeme ile örgülacak üretimlerde yangın bapsı hediyeı belirlenebilmektedir.

Yangın takkadak insanların emin bir şekilde boşaltma edilmesi yürekin yangın kapısı son perese kritik bir öneme sahiptir.

Yangın kapısı fiyatları dair önemli bir nöbetçi da, birinci sınıf bir yangın kapkaloriın elan güçlü bir fiyatla satın düzenınmasının uzun vadede henüz iktisadi olabileceğidir. Çünkü birinci sınıf bir yangın bapsı, yangın esnasında daha uzun müddet dayanır ve henüz az tamir gerektirir.

Yangın Merdiveni Kapısı Bir yangın çıkış kapısının asli amacı, yangın veya gayrı bir ivedi durumda hızlı ve zahmetsiz bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Birincil amacı yangının yayılmasını bastırmak bileğildir (ancak temelı yangın çıkış kapıları her ikisini de yapacak şekilde tasarlanmıştır).

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, pahaını etkileyen bir öteki faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara yaraşıklı olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik” dü tip yangın merdiveni çeşidini munis görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belli mebdelı kriterler ayn önüne aldatmaınarak hüküm verilmektedir. Özellikle yakın bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden yapıcı raporunun düzenınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Report this wiki page